<body>
live like you were dying

Be You. Be Wild. Be Sexy. Be True.

Kay Kay Mareee! ; Tuesday, 6 December 2011

Asalamualaikum :)

Haii , apa khabar ? Sayer baek2 jeww . Sye kat KK skrgg . Marina court . Bestttt ! hahahahah! 

Okeyh . Tepat jam 11:45 pagi , Kmi sekeluarga bertolak ke Terminal feri . Kenapa tengah hari ? sebab tunggu tu budak SPM habis paperr .. hehe . So , kami pergi naik kereta PAJERO BARU . entahh apa namanyaa . So , seperti cuti2 yang lalu , kedudukan sya dalam kereta mesti seat tengah2 . GRRR !

Okeyh , lepastuh , sementara tunggu feri , kami lunch dulu . Nasi + sotong goreng + kari ayam . hahahah! sedappp eh! Pastuh , feri sampaiii . so , kami pun selamat sampai kedalam perut feri tuh . So , dlm feri tuh , sya , Mami sya , Faris sma Faiz stay dalam kereta . Dorang abg2 sya tuh main PES . hahahha! sya pun sokong2 jak lahh .

Masa berlalu begitu pantas . Jam 4 kmi selamat sampai di menumbuk . So , kami teruskan perjalanan ke KK . teda berhenti2 lgi .. Time dekat jalan Kuala Penyu tuh , MATA sya sudah mengantuk tahap gilaaa sudah . Apa lagi , ambil bantal sma jaket , TIDURRRRRR .. Yeahhh ! punya men siokk tidur . Sekali t'bangun sampai sudah KK . ZZZ .. Punyalahh sekejap . 

Sebelum kmi check in dekat marina court , kami mamam dulu .. Lokasi Singapore Chicken Rice menjadi sasaran . huahuahua! sedapppp ehh . Blablaaa , sampai sudah hotel . Okeyh , plan sebenarnya , malam ni kami mandi kolam . Tapii sayangnyaaa hujan . So , kmi batalkan niat itu . Apalagi , sya on9 lah puas2 .. hahaha! Tiba2 , mami sya ckp , tidak hujan sudah . Saya pun saiko lah abg saya yang tua tuh . Time tuh dorang tgh main PES . hahahaha ! last2 , kami mandi juga . Yuhuuuuuuu . Saya tukar seluar . pakai seluar pendek jer . buknnya ada org . Kmi 3 sejaa . apalagi , sampai jak sna TERJUN ! 

sekaliii sampai sna , punyaaa lah SEJUK gilaaaa . Begegar bah dalam air tuh . ahahha! lebih kurang 15 minit sja kami mandi . Abg sya yg sorang tuh nda tahan sejuk . haha . balikkk lah hotel . huhuhuh T.T

lepas sya mandi semuaaa , mengadap lappy lerr . on9 dan hapdet blog .. hahaha! tiba2 ada satu sms . tekejut ni . nama yg sangat2 tidak dijangka . ingat juga dia sma sya aa . hahahaha! blablabla ..

I'M SINGLE !

tengs ya aimee , sbb txt sya 1 hari nieh . hahahah! bykkk cerita eh .. k lahh . mengantukk -.- Tidurrr dulu . byeeee <3
 
permalink | 0 comments (+)


« BACK FORWARD »