<body>
live like you were dying

Be You. Be Wild. Be Sexy. Be True.

" Janji Kosong " ; Thursday, 17 November 2011

Janji kosong ? Lawaaaaa tajuk kau Miss :) ohhh , lupa .. Assalamualaikum :)

Wootssss , lama dah sya x 'hapdett' blog ? Bru 2 hari . HAHA! Ohyeahhh , entry ne mengenai Miss Universe kitaa yah :) memey .. 

 Sebelum apa2 .. Tgk gambarrr dulu :)

ce tgk status fb bdk gila ne ~ yg tgh2 tu haaaa .. Dah bca? bagus ~ HAHA ! sa buad pengakuan lah , Sya tulis status tu sbb , sa JEALOUS ngan bdk darjah 6 yg mau naik form 1 thn depan .. Sebab apa? Keputusan yg bgus boleh masuk SEKOLAH MENENGAH SAINS LABUAN .. 
Woahhh ! Itu sekolah yg saya mau masuk thn Lepasssss ! Arghhhh ! Keputusan bgus sudah tuh .. Kena panggil sudah pegi interview . Tpi yg SAYANGNYAAAAA , time tu sya di LANGKAWI .. Hollyshitttt eh ! arghhh ! menyesalnyaaaaa ! SMS pun satu , buad interview time CUTI -.- Kenapa tahun ne buad time belum cuti ? NDA ADILLL !

opssss , out of topic .. Mau tau apa yg Miss kita ne ckp lepas dia 'terasahati' sma status sya tuh ? waittt aaaa . Tgk gambarrr le :)


" makan tu janji " ? woahhhhhh . seriouslyyy ? ehhh jap , lagi satu ..
" janji manusia x boleh dipercayai .... "


ehhh , ada lgi ayat dia yg aku 'SUKA' tahap cipan
" , jangan salahkan aku kalau aku x menepati janji2 manis kita...
pikir sendiri lah kawan..."

HAHAHA! thx Aimee . Suka gilatahapcacingcicaklipas aku sma ayat2 manis kau . HAHAHA!

Aimee , aku syg kau lah .. xmungkin aku akan pindah ... kan kia sudah promise yg teda sepa akan pindah sampai form 5 ? aku pegang lah kata2 tuh .. aku ingat lgi , time tu kita janji dkt blkg bilik pj . hari isnin . Time KH . kita mau pegi tandas time tu .. HAHA! see? kuat ingatan aku :P

xsangka lak kau boleh ambil serious dgn ayat2 aku tu .. bangang -.- HAHA! aku tamo lah gadoh2 ngan kau ni .. silap2 melayang RM 10 aku .. fuhhh . HAHA! dahlahh esok last aku jumpa kau :( huaaaaaaa! sedih den :)

Hahahaha! k lah . damai keh ? good :)


permalink | 0 comments (+)


« BACK FORWARD »