<body>
live like you were dying

Be You. Be Wild. Be Sexy. Be True.

Batu Api Mahakarya Diduniaa :') ; Sunday, 20 November 2011

Hye , Assalamualaikum :) Nda jwb dosa :ppp

Sebelum kamu bca post kali ne , sya nasihatkan kepada yg agak benci dgn perkataan 'mencarut' ne , boleh BERAMBUS! Kepadaaa yg xuka tgk sya memaki , boleh menggerakkan tetikus dkt button X tuh :) Kepada Aimee , kau mau bagitahu bestie kau tentng post kali ne ? SILAKAN <3 Kau mau balas post ne ? silakannnn juga .. Kepada pembaca yg mau teruskan bca entri ne , jgn smpai kmu sakit hati sma sya yerrrr sbb mengeluarkan benda2 yg xbgus . HUAHUAHUA!

hahaha! Fyqah pun agak tahu yg keadaan sya sma Aimee agak TEGANG ketika itu .. HAHA! Pslll 'tuttttt' ... Woahhh , yg sya pelik .. Benda sekecil itu pun sya boleh PANAS gila sma aimee .. Selalunyaaa , xlah sya Tekanan .. Ada syaitan merasuk kali :pp HAHA! .. Okehh , time tu , sya sudah mau maafkan Aimee sudah .. Sekalinyaaaaa , Bestie dia tuh masuk campur .. Woahhhh , ayat dia lgi yg mau di bagi kaki ne ... Shit ehhh .. 

Kau mmg BATU API tahap lipascicakbabihutansemut kan? 1 word to say lah Iffah , F*CK U! Kau jgn mau memusnahkan hubungan  sa dgn aimee yg sudah hampir musnah tu . Ohyahhhh , sa rasa Aimee mau balas ndam kali kan.. Kan aimee? Sbb , syuhadah pun pernah masuk campur time kita gaduh ... Woahhh , nice Job :)

Mau tgk apa ayat2 dia yg mcm minta penampar tuh? jappp 



Hahahaaaaa! Lawaaaaaa kan ? I Loikeeeeeeeeee :pp Thx Iffah Farhana .. Tuhan SAYANG dengan apa yg kau buad . Semoga TUHAN Merahmati kau selalu . welkkk! HAHAHAHA! Thxxxx ya batu api ..

Woahhhh , xbnyak pun kan perkataan yg mengarut? well , nti byk pula senior2 blog ni mengataaa .. 

Bagus xpayah buad blog kalau nak memaki jerrr .. Entri memaki? Meluat tengok

HAHAHA ! lebih kurang begitu lahhh 'pujian2' yg sya baca . HUAHUA!  salah meh kalau tulis perkataan yg mencarut? ini kan blog kita . HAHA! 

terkeluar dri topik ... okeh , kepada aimee , kau jln kan hari ni pegi PAHANG .. sya mau ucapkan 'byebye' :)

permalink | 0 comments (+)


« BACK FORWARD »