<body>
live like you were dying

Be You. Be Wild. Be Sexy. Be True.

10 . 11 . 2011 ; Thursday, 10 November 2011


Woots , yeahh ! F.R.I.E.N.D.S ! Apa kan makna Friends ne ? Kawan? Kawan apa ? Kawan baik ? biasa? HAHAH! bagi sya , kawan ne ialah org yg paling rapat dgn kita selain Keluarga dan Boyfie :) Hahaa ! Kawan ne juga bukan kawan yg makan kawan :) Kawan terbahagi kepada 3 bahagian . Pertama , Kawan yg Baik .. Kedua , Kawan yg Jahat .. Ketiga , kawan yg TALAM DUA MUKA .. Sya ada kawan mcm tiga bahagian tdi :) HAHAHA ! Actually , sya MARAH + GERAM + SAKIT HATI sma budak ne ! Ohhhhshitt ! Dia bikin sya teda mood .. Perangai dia 100% berubah semenjak dia b'kawan dgn bdk lagi satu .. Derrr , seriously , bdk lagi satu tu , byk org tida suka dgn dia , sbb MULUT dia .. Kawan baik sya pun tida suka dgn dia :) HAHA ! biarlahh , asal dia bahagia :)



HAHA ! opssss , out of topic .. Actually , hari ne kami SHOW dkt convention Hall .. Gamelann :)) Bestttt .. Tpi takut lah sbb , itu pengalaman pertama bgi kmi :)  Tpi bestt .. Dan sya sgt Menunggu saat2 ini .. Sbb apa ? sbb , sya dpt KAWAN .. Bukan kawan apa , KAWAN yg betul2 baikkk dan memahami ... Awal tahun lgi sudah kenal , tpi nda berapa rapat .. Mcm naeem , Mirul , Syamim & syakil .. Kmi mna rapat .. Tpi , sejak masuk gamelan ne , Kami selalu b'kumpul sma2 .. Story2 .. Mereka ne MEMAHAMI . Mereka kn lelaki , so , mereka ni bukan jenis yg ajak mengumpat :) Mengumpat tu ada , tpi psl sorang ' Budak ' tu sjaaa . WAHAHAH ! kmi nda suka tu budak ! SANGAT2x nda suka .. 

Lari topic lagi -.- Okeyhh , tdi sya ada tangkap beberapa gambar yg agak BIDA .. HAHA !  sbb , guna hp kan .. Hp tu lgi Sot2 .. derr .. nahh  , gambar yg SOI ..



 Si Syamim @ Pemalu -.- LOL



 Ehemmm , Mr.N .. Daling AIMEE xD hahahh ! Time ni , dia sdg main game kereta dkt Ipod Naeem -.- Gembira si Aimee ada Dia :)

 Syamim lagi .. ahayy , napa gambar dia yg byk ne ? LOL xD

Waishhh , senior b'jiwang2 .. hahaha ! Lagu Ya Sudahlahh :) Time ne , kmi dlm bilik khas :) untuk yg buad persembahan sja .. wahahah ! tpi , kmi kongker bilik ne :)

Suami si Sarah ne . HAHAHA! hyeeee Syakil :)

Arifff , Arifff ... Lawa eh , shawl yg sgt Cincai xD

Pintu tandas . HAHAH ! hyeee izzul xD

Gambar dorang lagi .. LOL !

Wahahahhaa ! ni tempat kmi mainn... Paling Depannn ne ! gilaaaa , sebelah kmi tu MC .. wohoooo ! 

P/S : hahahaha ! sory gambar sikit jaaa , nda kena suruh keluarkan HP ! F ehhh ! hahaha! k lah , penatt ! Tidur luu , byeee .. Sebelum tu , esok last sekolah . YEAY ! Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , esokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!! Huarggggghhh :'((((


permalink | 0 comments (+)


« BACK FORWARD »