<body>
live like you were dying

Be You. Be Wild. Be Sexy. Be True.

Walk - Walk xDD ; Monday, 10 October 2011

Asalamualaikum wbt .

Haii . Miss me ? HAHA ! Ari ne ISNIN .. Cutii masihh .. So , agak boring dirumah . Belajarrr sja mmg membosankan ! Mcm bdk NERD . Mmg lah bikin PANDAI klo bljar , tpi xpnt kah belajar jak seharian ? Boleh MengGILAkan . HAHA . Sory , out of topic . Tadi , sy sama Sarah 'walkwalk' di UK .. Bestt Gilaaa jalan sma ne budak . mula2 kmi pegi uk tapau KFC dulu .. Then , hantar pegi rumah sy .. Tyme di dlm KFC ne , ada sorang bdk prmpuan .. Mybe dalam form 3 . kali laa . Then , tyme kmi masuk ne , dia 'jeling2' si Sarah .. HAHA . pastu , si sarah kasitau aku , then , aku tgklah tu prmpuan .. Waduh2x , aku lgi di Jelingnyaa . Mcm mau minta kaki ne muka dia .. Ndapaa , sabar ja kan Sarah ? NGEEEE :D

Sarah jumpa FB diaa . HEEEE :D mau tgkk ? ta payahlah ..

Pastu , lps kmi hantar , kmi patah balik .. Baru Jalan2x ! jyeahhh ! Sampai ja di UK , Pizza duluu .. Pegi mengenyangkan perut . Sarah belanjaaa ! Baikk kan budak ne ? Untung kalau dpt kawan mcm dia <3 Sy ada tangkap 2 gamba .. tpi , bukan muka sy lah . Muka Sarah .. Hehee . ini pun sy tangkap senyap2 :))



(matilah kalau dia nmpak ne .. tekan untuk lebih jelas)

Hahaa ! dia x perasan ne xD Jahat kan sy ? Well ... Tyme dia tengok cermin sjaa . LOL . Pizza x smpai lagii . Air ja adaaa . Ngeeee :) Time di Pizza ne , berabis kmi b'cerita .. Bestt bawa bdk ne b'cerita .. Dia pandai cari topik . Ada sesetengah kwn sy , BORING ! pendiam .. Bosan lah kalau jalan sma org bgitu kan ? LOL , sy lupa apa nama pizza dia tu .. Yg penting 'kecik' jaa . Cukup untuk mengenyangkan perut sy . HEHE ...

Then , pegi PARKSON ! beli baju sarah .. heeee :) Sy suka bab2 memilih baju ne .. Sarah ne CEREWET jugaa :) Dia suka style yg Kosongg .. Ada corak sikit bolehlah , cuma jgn sampai yg mcm ne

>Klikk !!<

Then , saya TERjumpa 1 baju ne . Warna hitam .. Cantikkk .. Terus , Sarah pun beli tanpa banyak cakap .. HAHA . LOL . Lps tu , kmi tgh b'ckp psl 'tutttttttttttttttttttttttt' HAHA !! Then , tyme tgh tgk 'benda' tu , Sarah terrrrrnampak 1 baju ne . Mmg lawaaaaaaa lah . Kaler dia Kelabu . Tapi baju tu tersimpan dekat bahagian baju tidur .. Tapi , baju tu mcm baju jalan . So , kmi pilih kaler dia , then beli .. Sarah bli 2 helai baju . See , Kayaa kan ? HAHA .

Lps tu , kami pegi beli 'snowshake' ! weheeeee , so , sarah order .. Snowshake Choclate double coconut jelly .. HAHA . Sedapp . Time tgh menunggu tu , ada org panggil sy . Then pusing .. Sekali tgk FATIN . heee :) dia sma Aty & Ell Irisha .. Then fatin ckp lah , 'Cha , tu Maryell' .. *betulka ejaannya ?* Then , dia malu2 .. Hahaa . Last2 , dia pandang jugaa . LAWA gilaa tu budak . Putihh . Then , kami ambil tu Snowshake and Pi jalan2 ...

n Then , kmi pegi beli Cake untuk mama Sarah .. Kmi pilih Cake Coklat .. Heeeeee :D Lps tu , kmi pegi DPS mau beli keychain .. Then , kmi Sakit perut dan Pulangg . HEHE ..

Mmg bestt gilaaa lah . Walaupun 2 org .. Paling best tyme di pizza :D Heeee . penatt menaip xD kbaii . Sayanggggg kamu :*

permalink | 0 comments (+)


« BACK FORWARD »