<body>
live like you were dying

Be You. Be Wild. Be Sexy. Be True.

oke balas lagi . ; Friday, 28 October 2011

wahai aimee yg dikasihi lgi disanjungi , aku punya blog . sukahati aku lah nak tulis apa pun. surat kah apa kah . napa , ko 'goyang' kah baca entry aku semua ? wohohohoho .. bagus eh , bagus gilaaaa .. aku dpt meluahkan perasaan aku . dkt sepa lagi aku mau luahkan ? BLOG lah . so , jgn nak mengata psl aku tulis pasal apa dlm blog kau -.- WOW ! " bru aq tringt x nux cri psal ngan ko nux bkak hidp bru tp ko slalu buat aq skit kpala+skit jiwa!!!!!!!!!! "  eh , eh , eh .. ada pembetulan lah aimee yg dirindui , *                                  * wohohohoh ... sakit hati ko baca blog aku ? oh , x sangka pula .. sbb , setau aku , aku teda pun 'memaki' kau dlm ne . Sepa cari publisiti murahan ? ko ke aku ? kalau aku , aku minta maaf .. kalau kau ? emm ..



saya juga seorang yang baik hati(konon)
saya ada kawan baik nama dia sarah,rina,fyqah,fatin.....(manyak ag)
saya sayang mereka sangat2
mereka kawan yang baik...
saya tak suka bergaduh
jika saya gaduh,kalau memang salah saya 
sya akn mnta maaf
tp klu itu bkn slah saya sya x kan mnta maaf
ego sya x lah tnggi mana pown
sya kdg2 ego gak
sya still single
klu nux mngadu mslah nie no pho6 sya 0168400197
sya akn sudi dgr masalah anda mcm sya dgr mslh
kwn beik sya SARAH 
dia pown dgr masalh saya
saya syg dia
kalau sya benci org tue... 
sya pown x tau apa sya akn buat pda dia
sya harap org tue x ego n sya harap dia okok jer
sbb mulai hari nie sya akn pndg positive! 
sya nux lpakn sgala mslah n memory ttg dia
coz biarkn ia pg bsama luka yg blm tpadam
thats true about me
dari hati yg dlm saya 
akan mnyayangi orang yg btul mnyayangi saya 
thnks~
hope i can get they back 
saya menghargai dan menghormati orang yang 
brtul2 menghargai dan menghormati saya
I.L.O.V.E.Y.O.U.
BILA ANDA MENYAYANGI SESEORANG
BIARKAN DIA PERGI
BILA DIA DATANG KEMBALI
KEPADA ANDA 
DIA MILIK ANDA
JIKA TIDAK,DIA BUKAN UNTUK ANDA...


oke then , itu yg dia tulis tentang diri dia . oke , ko ckp kalau ko yg mulakan satu p'gaduhan , ko minta maaf .. So , sepa yg pi CERITA2 semua rahsia aku haa? kalau salah aku yg pasal status kat fb tu , bukan untuk kau lah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! faham ! ko tolong lah jgn nak terasa .. aku bukan ada masalah dgn kau sorang ja tyme tu .. dgn sebab kan ko terasa , ko hancurkann semuanyaa ! then , ' kawan baik sy sarah" okeee .. oh , lae satu , x sangka pula ko sanggup kasi tau ko punya nombor hp . waw .ko 'nux' lupakan semua tentang aku ? YEAHHH !! thx bebeh .. aku pun nak lakukan itu .. 

Lagi satu , thx for COPY aku punya entry .. apa perasaan kau kalau aku copy kau punya entry tanpa minta izin ? kalau print screen diterima , ne terus2 wa copy , haihhhh . lae satu , kau tulis 3 entry dlm 1 hari gara2 aku ? wehhh manusiaa ! jgn nak menuduh gara2 aku pula . itu kau punya sebab napa nak tulis entry , yg tuduh aku kenapa ?! eh , bikin 'sejuk' kau ne .. Derrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! 

SAYAMALASLAHMAUGADUHSAMAKAUAIMEE..BOSANSBBTEDAORGAKUNAKEJEK-EJEK..LAGISATU,TOLONGLAHJANGANNAKKASITAUSEPAKOPUNYABESTFRIENDSEKARANG,HANYAMEMBUATKANORGLAINSAKITHATITAU?!

*Baca lah , mengandungi makna tu* HAHA!

permalink | 0 comments (+)


« BACK FORWARD »