<body>
live like you were dying

Be You. Be Wild. Be Sexy. Be True.

balas2 ; Friday, 28 October 2011

okeyhhh , 2 kali post dlm masa kurang dri 1 jam . wahahaha !! jajal kan sy ? well . okeyh , dia ada tulis dlm blog , so balas2 !! apa barang surat kan ? wahaha . ok then , ini dia punya 'balasan' dkt blog .




Mau tau apa dia tulis untuk lebih jelas ? 

> Miss Diva <

Dpt baca ? 

hahaaaaaaa ! See ? xsangkaaaa beb ! ingatkan dia dah benci sgt kat aku . wahaha ! xsangka lak smpai tulis nama aku lae ... waw . syahdu aku mendengar .. serius ko ckp nma aku ? bukan ko ckp dkt surat yg ko print out tu " best friend aku adlah Sarah , Rina ........ " blablablaaaaaa .. ada meh tertera nma aku ? wahaha . xdek kan ? derrr , aku xnak lah ada krisis ngan ko lagi . ckup la .. Aku xsuka la gadoh2 ne . ada ka org suka b'gado ? mmg spesis bangang la org tu . wahaha . ko jeles aku ngan syuhadah ? he'eleh .. Aku jumpa dia pun kadang2 . Tu lah aku rapat sma diaa . kau sma Rina jumpa hari2 . baguslahh . aku ? jauhhhh kat smk pantai . lalala . byeeeeee :)






permalink | 0 comments (+)


« BACK FORWARD »