<body>
live like you were dying

Be You. Be Wild. Be Sexy. Be True.

Contoh2 Org yg Kurang DiAjar ; Saturday, 24 September 2011




Ini antaranya ! budu kan ? Dah lah enda sedar diri panggil urg cyng . Pastu Kata org Sumbung . Palui + badigol + sengal = Jdi lah mcm ne :) Aduhh , enda tau malu kah ne org aa ? Mana ibu bapanya ? nadaa ADAB ! Entah sekolah atau tidak . Tuii .




Ne paling Budu ! Kalau org enda mmbalas tuh , ta-payah lah mau balik2 send . Nada skola ka ? Dah lah panggil syg sesuka aty . Maarah lae tu npa x reply .. Hodob , Hodob 



Yang ni , ingatkan oke mula - mula . sbb , dya ckp " mekom " ... Salam pun enda full . LOL . Baru jak mau jwb .. Tiba - tiba jak dya ckp gitu . Aduu , Punyaa PANAS ! Then , aku balas .. Tapi kmu x dpt liat :D 

Adehhh , ne pun . Sudahlah bawa urg b'chat . Di cakapnya lagi sumbung . Minta KAKI betul . Haiyerrr . Sabarrr ko Cha ...


Ne ? Palui kan ? dah lah nada 'asalamualaikum' , paling2 pun ckp lah 'hye' ka , 'hello' ka . Ne terus2 "oi" .. Sapa yg nda panasss . GRRRRR .... Mcmna dya tau nama 'caca' tu aa ? Budu . Enda kenal2 ne . =='

Mesti kamu pun pnah mengalami kan ? Ngeheee , actually , teda idea mau tulis post , then buad lah ini . haha ! *mengadaa*

BlaaaBlaaaa , Study , Study , STUDY ! Exam mau dkt . ShuuuuShuuuu wahai benda b'nama FACEBOOK . Jgn kau Godai aku lagi . Tolong lahhhh . Hp ? Hp saye ROSAK . Tpi boleh b'sms . Pelik ? xlahh . mmg bgitu . 
. bablablablabala ..... Pa lagi aa ? emhhh , Kering suda kepala otak ne . haha ! klah , daaaaaaa :* Ada gamba ne . Nahhh .













P/s : Sumber gambar dri TUMBLR :) Xsuka ngan pix ne ? Caranya . Cursor tu bwak pi Tab atas ne . Nmpak x benda hitam mcm " X " tu , haaa ! Tekan lah tu . DONE . Ty <3

Lgi 1 :) nak pix tu besar kan . Klik lah bangang ! hehehe ! Daaaa

permalink | 0 comments (+)


« BACK FORWARD »